‘Ji-Sung Park akkoord met PSV, maar wil vergoeding van QPR’

psv logoPSV wil Ji-Sung Park na acht jaar terughalen naar het Philips Stadion, maar de middenvelder moest ‘even wennen’ aan het door PSV gestelde salarisplafond van één miljoen euro. Bij Queens Park Rangers verdient de Zuid-Koreaan namelijk 80.000 euro per week. Desondanks is Park bereid in te leveren voor een reünie met PSV, maar hij heeft nog wel een en ander af te handelen met zijn huidige club.

QPR is gedegradeerd naar de Championship en wil af van het topsalaris van de 32-jarige Park. Club en speler zijn momenteel met elkaar in gesprek, want volgens Voetbal International wil Park een bedrag meekrijgen van QPR omdat hij in Eindhoven aanmerkelijk minder gaat verdienen. Als zij het eens worden, dan kan de middenvelder de transfervrije overstap maken naar de Eredivisie. Het ‘lage’ salaris bij PSV is voor Park geen probleem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.