‘Jeroen Zoet nieuwe eerste keeper van PSV’

psv logoJeugdinternational Jeroen Zoet begint het nieuwe seizoen vermoedelijk als eerste keeper van PSV, zo heeft Voetbal International vernomen. De Nederlandse keeper krijgt van Phillip Cocu de voorkeur boven de Pool Przemyslaw Tyton. Maandag wilde Cocu het nieuws nog niet bevestigen op de persconferentie.

Desondanks weet het weekblad dat Zoet dinsdag onder de lat staat als PSV het in de derde voorronde van de Champions League opneemt tegen het Belgische Zulte Waregem. Cocu gaf maandag aan al wel de keuze te hebben gemaakt, maar wilde deze nog niet openbaren. Nigel Bertrams zal achter het duo als derde keeper gaan fungeren, hij zal ook namens Jong PSV in de Jupiler League gaan uitkomen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer