‘Cocu ziet in Wijnaldum nieuwe aanvoerder van PSV’

psv logoPhillip Cocu ziet in Georginio Wijnaldum een kanshebber om Mark van Bommel als aanvoerder op te volgen bij PSV. De oefenmeester zal dinsdagavond zijn keuze bekend maken aan zijn spelersgroep. Naast de oud-speler van Feyenoord zouden ook Ola Toivonen en Stijn Schaars een kanshebber zijn om de aanvoerdersband te mogen dragen.

Voor PSV staat dinsdagavond de confrontatie tegen Zulte Waregem op het programma in de voorronde van de Champions League. “Ik heb tijdens de voorbereiding een aantal spelers wat meer verantwoordelijkheid gegeven. Soms door ze aanvoerder te maken, soms door wat andere dingen van ze te vragen”, zo citeerde het Algemeen Dagblad uit de mond van Cocu.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer