‘PSV wil met behulp van financiers Tiago Ilori contracteren’

psv logoPSV overweegt een deal te sluiten met investeringsmaatschappij Doyen Sports Group, dat voor 3,5 miljoen euro de helft van de transferrechten van Adam Maher wil kopen. Mogelijk plukken de Eindhovenaren nog meer vruchten van de samenwerking met de investeerders, die een ruim netwerk hebben. Verdediger Tiago Ilori is volgens Voetbal International in beeld bij PSV.

Ilori werd in de wandelgangen al genoemd bij grote clubs als Chelsea, Liverpool en Valencia en is normaal gesproken onbetaalbaar voor PSV. Doyen Sports Group heeft echter al veel spelersaankopen van Sporting Portugal, de huidige werkgever van de mandekker, gefinancierd. De investeerders hebben veel ingangen bij Sporting en wellicht profiteert PSV daarvan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer