PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dick Advocaat verantwoordelijk voor succes van Rode Duivels’

psv logoBelgië lijkt af te stevenen op groepswinst en kwalificatie voor het Wereldkampioenschap 2014 in Brazilië. Volgens middenvelder Timmy Simons is het succes van De Rode Duivels mede te danken aan Dick Advocaat.

De oefenmeester was slechts een korte periode actief als bondscoach van België, maar legde daarin wel de basis. “Hij was voor ons de juiste man op de juiste plaats. Iedereen heeft van hem heel veel geleerd. Al speelde je niet, hij zorgde ervoor dat je een betere voetballer werd. En het team werd een hecht team”, vertelt Simons over zijn oude bondscoach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.