‘PSV ontvang bod op Matavz, maar vraagt het dubbele’

psv logoBenfica heeft de jacht op Tim Matavz geopend. Volgens de Portugese krant O Jogo heeft PSV al een bod van vijf miljoen euro ontvangen. Dat bedrag komt echter nog niet in de buurt van de vraagprijs, want PSV vraagt het dubbele voor de Sloveense spits.

Matavz werd in 2011 voor circa zes miljoen euro overgenomen van FC Groningen en scoorde in beide seizoenen bij PSV elf keer. De Eindhovenaren laten de 24-jarige aanvaller liever niet gaan, vertelde algemeen directeur Tiny Sanders begin deze maand al. “Je kunt hem misschien wel transfereren voor een bedrag dat gelijk ligt aan de transfersom die wij betaald hebben, maar daarvoor vind je op korte termijn geen gelijkwaardige vervanger.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.