Guus Hiddink opgestapt als trainer van Anzhi Makhachkala

psv logoGuus Hiddink is opgestapt als trainer van Anzhi Makhachkala. De steenrijke club uit Dagestan heeft zijn verzoek om de samenwerking te beëindigen gehonoreerd, maakt men via de officiële kanalen bekend. Desondanks blijft een Nederlander aan het roer bij Anzhi, want assistent René Meulensteen neemt het takenpakket van Hiddink over.

Het plotselinge vertrek van de 66-jarige Achterhoeker komt ongelegen, daar de competitie al twee wedstrijden gevorderd is. Anzhi pakte slechts één punt en bivakkeert momenteel op de elfde plaats. “Deze beslissing was niet makkelijk voor mij, maar ik heb altijd gezegd dat het mijn missie is dat Anzhi zich zonder mij kan blijven ontwikkelen”, zegt de gelouterde oefenmeester op de clubsite. “Nu is die tijd aangebroken. Ik ben ervan overtuigd dat voor deze club een grote toekomst in het verschiet ligt en ik ben blij dat ik deel heb uitgemaakt van dit project.”`

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer