Strootman: ‘Eer om met De Rossi te gaan spelen’

psv logoKevin Strootman is in zijn nopjes met de transfer naar AS Roma. De middenvelder werd zaterdagmiddag gepresenteerd bij de Romeinse club. De international verliet PSV voor een bedrag van 16,5 miljoen euro, dat door clausules echter nog kan oplopen.

Naast Roma waren er ook nog andere geïnteresseerde clubs, maar de viceaanvoerder van Oranje koos voor de overstap naar de Serie A. “Het klopt dat ik de nodige andere aanbiedingen naast me neer heb gelegd. Maar ik koos voor Roma omdat het een grote club is. Ik heb een goed gesprek met trainer Rudi Garcia gehad”, aldus Strootman tegenover Voetbal International.

Op het middenveld komt de controleur, die tevens diepgang naar voren heeft, te spelen naast een icoon van de club. “Het wordt een grote eer om op één middenveld te staan met een groot kampioen als Daniele De Rossi. Ik hoop dat hij blijft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.