PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Ritzmaier voorlopig niet naar SC Cambuur’

psv logoMarcel Ritzmaier staat deze transferperiode in de belangstelling van verschillende clubs. De Oostenrijkse jongeling staat momenteel nog onder contract bij PSV, maar de topclub uit Eindhoven wil de twintigjarige middenvelder elders ervaring op laten doen.

Onder meer SC Cambuur Leeuwarden is in de race om Ritzmaier. De promovendus, de Friezen werden afgelopen jaargang kampioen in de Jupiler League, heeft eerder al haar interesse in de halfspeler uitgesproken. Ritzmaier heeft ook oren naar een tijdelijk Fries avontuur.

PSV heeft Ritzmaier echter laten weten dat hij voorlopig nog niet uit het Philips Stadion mag vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.