Maher: ‘Van Bommel is een held’

psv logoAdam Maher was vrijdag één van de spelers die bij het afscheid van Mark van Bommel de show stal. De middenvelder was onder de indruk van de avond in Eindhoven, waar een groots afscheid werd georganiseerd.

“Echt een fantastische avond, met alles erop en eraan”, zegt Maher in gesprek met NUsport. “Je kunt op zo’n avond zien dat Van Bommel een held is. Hij heeft bij PSV jarenlang laten zien wat hij waard is, en ook bij andere clubs.”

De van AZ overgekomen jongeling neemt met toestemming van Van Bommel het rugnummer 6 over. Maher: “Ik praatte geregeld met hem in het veld, bij AZ. En ook toen ik voor het eerst bij Oranje kwam. Ik kreeg tips van ‘m. En anderhalf jaar geleden vroeg hij al of ik naar PSV wilde komen. Het kwam er toen niet van. Gelukkig is het alsnog goedgekomen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer