Heurelho Gomes wil erg graag terug naar PSV

psv logoHeurelho Gomes heeft na afloop van de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel geflirt met zijn oud-werkgever PSV. De Braziliaanse sluitpost wil dolgraag terugkeren in het Philips Stadion.

Gomes heeft nog een doorlopende verbintenis bij Tottenham Hotspur, maar verwacht desgewenst medewerking te krijgen. “Ik denk dat ik gratis bij Tottenham mag vertrekken”, vertelde Gomes aan VoetbalPrimeur. “Ik zou heel graag terugkeren bij PSV, maar er is nog geen concreet contact geweest.”

“Het voelde heerlijk om weer terug te zijn”, vervolgde de doelwachter, die ook vrijdag nog steeds razend populair bleek. “Ik heb geweldige jaren bij deze club gehad. Ik ben fitter dan ooit. Ben pas dertig. Ik kan nog wel even mee.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer