Van Bommel: ‘Hoop dat PSV-supporters oud-Ajacieden respecteren vanavond’

psv logoVanavond speelt Mark van Bommel in het Philips Stadion zijn afscheidswedstirjd. De voormalig middenvelder van o.a. PSV nodigde hiervoor een aantal oud-Ajacieden uit. Van Bommel hoopt dat de supporters van PSV deze spelers zullen respecteren.

‘Ik verwacht van de PSV-supporters dat ze ook de oud-Ajacieden het respect geven dat ze verdienen. Zo hoort dat bij een feestwedstrijd’, aldus Van Bommel. Vanavond om 20.00 uur zal de aftrap van zijn afscheidsduel zijn in het uitverkochte Philips Stadion.

Van Bommel nodigde een aantal grote namen uit voor dit afscheidsduel. Zo zullen onder andere Jaap Stam, Wesley Sneijder, Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel aanwezig zijn, zij hebben allemaal een verleden bij Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.