PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Strootman is een speler van hoog niveau’

psv logoRudi Garcia is zeer blij met de komst van Kevin Strootman. De trainer van AS Roma is namelijk zeer te spreken over de kwaliteiten van de middenvelder van PSV. Volgens de oefenmeester heeft de voormalig speler van PSV veel talent, zo vertelde hij op een persconferentie.

“Strootman is een speler van hoog niveau”, zo sprak de oefenmeester uit. “Hij is technisch zeer goed en vraagt andere spelers ook om de bal. Ik houd van het feit dat hij zo gedreven is. Hij heeft altijd de wil om te winnen en wil altijd de leider zijn in het team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.