PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Utrecht wil Toornstra alleen verkopen aan PSV tegen uiterste hoofdprijs’

psv logoFC Utrecht heeft een ‘nee’ verkocht aan PSV wat een transfer van Jens Toornstra naar Eindhoven betreft. De club uit de lichtstad ziet in de tweevoudig Nederlands international een potentiële opvolger van Ola Toivonen, die deze zomer verkocht dient te worden. Alleen een exorbitant bedrag kan een opening in de onderhandelingen forceren, zo geeft FC Utrecht aan.

“Manager spelerszaken Edwin de Kruijff heeft gisteren contact gehad met technisch manager Marcel Brands van PSV over een verkoop van Jens, maar we hebben aangegeven dat hij niet te koop is. Dat wil zeggen dat wij hem alleen van de hand doen voor een exorbitant bedrag. Dat was ook de houding van PSV toen AS Roma aan de deur klopte voor Strootman. Jens staat nog vier seizoenen onder contract en is zeer belangrijk”, laat algemeen directeur Wilco van Schaik weten aan De Telegraaf. Timothy Derijck lijkt de omgekeerde weg te bewandelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.