PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea kan Bruma in de toekomst voor vijf miljoen euro weer overnemen’

psv logoJeffrey Bruma tekende onlangs een vierjarig contract bij PSV, maar de mandekker speelt mogelijk in de toekomst weer voor Chelsea. Eerder was al bekend geworden dat de Engelse topclub een terugkoopgarantie op de verdediger had bedongen en nu is ook het bedrag naar buiten gekomen. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat het om vijf miljoen euro.

Mede door dat lage bedrag hoefden de Eindhovenaren ook niet diep in de buidel te tasten bij de aankoop van Bruma. Naar verluidt betaalde de Nederlandse topclub ongeveer twee miljoen euro voor de 21-jarige centrale verdediger, die bij de Londenaren nog een éénjarige verbintenis had.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.