‘Strootman naar Roma vind ik een verbijsterende transfer’

psv logoKevin Strootman is nog niet definitief getransfereerd van PSV naar AS Roma, maar Emile Schelvis heeft al wel zijn mening over de aanstaande transfer gegeven. Volgens de analist past de middenvelder totaal niet in het Italiaanse voetbal.

“Ik vind het een verbijsterende transfer. En daar heb ik drie redenen voor. Ten eerste is Strootman, zoals hij zich tot op heden heeft gepresenteerd, niet de flamboyante levensgenieter die je als voetballer in Italië een beetje moet zijn. Ten tweede heeft Strootman een schroefje in zijn hoofd dat niet helemaal vastzit. En dat schroefje gaat in Italië echt niet aangedraaid worden”, aldus Schelvis tegenover NUsport.

Volgens de kenner van het Italiaanse voetbal had Strootman beter kunnen blijven. “De derde reden dat ik het somber inzie voor Strootman is dat hij de Serie A aanvankelijk geen optie vond.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer