PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV richt pijlen nu op komst van Lerin Duarte’

psv logoWaar de geruchten eerder gingen dat Ajax komen seizoen graag zou beschikken over de diensten van Lerin Duarte, daar toonde PSV vandaag ook haar interesse in de middenvelder van Heracles Almelo, aldus het Eindhovens Dagblad.

De 22-jarige ex-speler van Sparta Rotterdam lijkt een overstap naar Amsterdam alleen serieus te kunnen nemen wanneer Christian Eriksen de overstap maakt naar het buitenland. Zo ver kwam het tot op heden niet, waardoor een ander avontuur lonkt voor Duarte. Ook Jens Toornstra wordt bekeken door PSV, maar hij is financieel alleen haalbaar wanneer ook Ola Toivonen de club verlaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.