PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Afscheidswedstrijd Van Bommel in vol stadion afgewerkt

psv logoMark van Bommel zal zijn afscheidswedstrijd in een uitverkocht Philips Stadion spelen. Dat maakt PSV via haar digitale thuis bekend. Het duel tussen PSV en ‘Team Bommel’ staat voor aankomende vrijdag op het programma. Alle kaarten zijn op dit moment al verkocht.

De gestopte middenvelder maakte in de afgelopen periode de namen van de spelers bekend die aanwezig zullen zijn bij de afscheidswedstrijd. Onder andere Zlatan Ibrahimovic, Arjen Robben, Frank Ribéry, Thomas Müller, Wesley Sneijder, Alex en Heurelho Gomes zullen het opnemen tegen het PSV van hoofdtrainer Phillip Cocu.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.