PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stanislav Manolev mag vertrekken na komst Santiago Arias’

psv logoDe toekomst van Stanislav Manolev bij PSV lijkt definitief voorbij. De Bulgaarse international keerde deze zomer terug na een verhuurperiode, maar hoeft onder trainer Phillip Cocu niet te rekenen op een nieuwe kans bij de Eindhovenaren.

Onlangs contracteerde de Brabantse topclub de nieuwe rechtsback Santiago Arias, waardoor Manolev in de pikorde zakte naar de derde plaats. Tegenover het Eindhovens Dagblad heeft technisch directeur Marcel Brands laten weten dat een transfer bespreekbaar is. “In principe hebben we Arias en Joshua Brenet voor die positie. Manolev mag in principe vertrekken”, aldus Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.