‘PSV haalt Toornstra bij vertrek van Strootman en Toivonen’

psv logoPSV is nog niet klaar op de transfermarkt. De Eindhovenaren versterkten zich al met Adam Maher, Florian Jozefzoon, Jeffrey Bruma, Karim Rekik, Stijn Schaars en Santiago Arias. Mogelijk komt daar een zevende speler bij, maar dan moeten er wel eerst twee spelers vertrekken.

Bij een vertrek van zowel Ola Toivonen als Kevin Strootman is de Nederlandse topclub namelijk van plan om een direct inzetbare middenvelder te halen, zo laat technisch manager Marcel Brands aan het Eindhovens Dagblad weten. Strootman tekent waarschijnlijk deze week zijn contract bij AS Roma en ook Toivonen, die nog maar een eenjarige verbintenis heeft, lijkt te vertrekken. Een middenvelder die in beeld is wanneer het tweetal vertrekt, is Jens Toornstra.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.