PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

AS Roma: ‘Eerst verkopen dan plaats voor Strootman’

psv logoPSV en AS Roma bereikten vrijdag al een principe-akkoord over de transfer van Kevin Strootman, maar de miljoenentransfer wordt mogelijk nog in de ijskast gezet. De Italiaanse subtopper moet namelijk eerst geld vrijmaken voor de middenvelder.

Volgens Italiaanse media zouden er eerst twee spelers veel geld moeten opbrengen, voordat AS Roma twintig miljoen euro kan neerleggen voor Strootman. Het zou hierbij gaan om Marquinhos en Pablo Osvaldo, die beiden over belangstelling niet hoeven te klagen. Er zijn namelijk steenrijke clubs die zich hebben gemeld voor beide spelers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.