PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wacht bankgarantie van AS Roma af

psv logoPSV lijkt opnieuw een sterkhouder te verliezen. PSV is met AS Roma tot een vergelijk gekomen over de transfer van de 23-jarige Kevin Strootman. Alleen een bankgarantie van de Italiaanse club lijkt een transfer nog in de weg te staan.

“De bankgaranties zijn nog niet geregeld”, aldus technisch manager Marcel Brands van PSV in De Telegraaf. “Het gaat om zekerheid en dat is een van de belangrijkste dingen.” Deadlines heeft PSV in ieder geval niet aan AS Roma gesteld. “We hebben AS Roma niet het mes op de keel gezet. Napoli had bij Mertens vijf, zes dagen nodig om het te regelen. Intussen traint en speelt Strootman gewoon bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.