‘Newcastle United biedt miljoenen op Jeroen Zoet’

psv logoNa twee seizoenen onder de lat bij RKC Waalwijk, wilde doelman Jeroen Zoet voor zijn kans bij PSV gaan. Echter bestaat er een kans dat de jonge keeper alsnog naar een andere club vertrekt. Zo heeft Newcastle United onlnags een bod gedaan op de jeugdinternational. Zoet zou als tweede keeper achter Tim Krul moeten fungeren bij de Engelse club.

Echter werd het eerste contact van de Engelse club resoluut naar de prullenmand verwezen door de leiding van PSV. Ook het bod van twee miljoen euro op de jonge doelman werd van tafel geveegd. PSV wil de verbintenis van Zoet, die loopt tot 2014 met een optie voor nog een seizoen, verlengen. De Eindhovenaren zien namelijk een toekomstige eerste keeper in Zoet.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer