PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Karim Rekik: ‘Ik ga met PSV voor de landstitel’

psv logoKarim Rekik speelt het komende seizoen op huurbasis voor PSV. De club uit Eindhoven huurt de verdediger een seizoen van Manchester City. Dit nieuws werd vandaag officieel naar buiten gebracht.

De afgelopen dagen werd het nieuws al bekend, Rekik werd al medisch gekeurd bij PSV en ondertekende vandaag zijn verbintenis in Eindhoven. Hij zal bij PSV een centrum moeten gaan vormen samen met Jeffrey Bruma, welke onlangs ook de transfer maakte naar Eindhoven. Rekik kreeg rugnummer 3 toegewezen, het oude nummer van Wilfred Bouma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.