PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Georginio Wijnaldum: ‘Vertrek bij Feyenoord was onvermijdelijk’

psv logoGeorginio Wijnaldum wist dat Feyenoord zich weer zou gaan aansluiten bij de Nederlandse top. De middenvelder zegt in gesprek met Voetbal International dat hij toch geen spijt heeft van zijn overgang naar PSV.

“Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn overstap”, opent Wijnaldum. “Mensen zeggen: Haha, hij is geen kampioen geworden. Klopt. En het klopt ook dat Feyenoord zich in de afgelopen twee jaar sterk heeft ontwikkeld. Maar weet je, ik wist dat Feyenoord zulke stappen zou gaan zetten, ik herkende het talent echt wel, maar alles heeft een reden, dus ook mijn vertrek.”

“Ik hoefde niet per se weg bij Feyenoord, maar er zijn dingen gebeurd waardoor ik wel móést”, vervolgt de middenvelder. “Ik kan niet vertellen wát er is gebeurd, dat zit te diep, maar ooit komt de dag dat ik het wel ga doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.