PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oscar Hiljemark mogelijk nieuwe aanvoerder van PSV’

psv logoNa het afscheid van Mark van Bommel waren Kevin Strootman en Ola Toivonen de aangewezen aanvoerders van PSV. De Eindhovenaren hebben echter op beide spelers al concrete aanbiedingen ontvangen, de kans bestaat dat het duo deze zomer nog vertrekt. Oscar Hiljemark wordt gezien als mogelijke nieuwe PSV-captain.

De jonge Zweed ziet een rol als aanvoerder wel zitten. “Waarom niet? Ik ben al aanvoerder geweest van verschillende jeugdelftallen van Zweden”, zegt Hiljemark in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Het voelt voor mij goed, geeft me iets extra’s.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.