‘Boy Waterman in de belangstelling van Bursaspor’

psv logoHet is mogelijk dat Boy Waterman komend seizoen in de Turkse competitie te zien is. De 29-jarige doelman is momenteel transfervrij, nadat zijn contract niet verlengd werd door PSV. De sluitpost moet bij Bursaspor de opvolger worden van Scott Carson. De Engelse doelman verliet Turkije om voor Wigan Athletic te gaan spelen.

Waterman stond in totaal een seizoen onder de lat bij PSV, dat besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Door het vertrek van Carson is Bursaspor serieus op zoek naar een nieuwe doelman. Naast Waterman wordt ook de naam van Sébastien Frey genoemd. De Fransman staat momenteel onder contract bij Genoa.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer