‘PSV wil tien miljoen euro vangen voor Tim Matavz’

psv logoPSV is niet van plan om deze zomer afscheid te nemen van Tim Matavz. De spits staat in de belangstelling van SS Lazio en enkele clubs uit Rusland, maar mag alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken.

Matavz slaagde er in de afgelopen twee seizoenen niet in om een vaste basisplaats te veroveren bij PSV en zou daarom zelf wel openstaan voor een vertrek. Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV laat echter weten dat de club minder happig is op een transfer.

“Pas als er echt goed geld wordt geboden, zijn we gedwongen om serieus te luisteren, maar er is geen enkele financiële noodzaak om Matavz te verkopen. Sterker nog: liever niet”, vertelt Sanders, die pas bij een bod van tien miljoen euro wil onderhandelen, aan Voetbal International.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer