PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Engelse medici onderzoeken hart van Jeffrey Bruma’

psv logoJeffrey Bruma zou eigenlijk maandag voor het eerste op de training van PSV verschijnen, tijdens de medische keuring kwam er echter iets afwijkends aan het licht. De club uit Eindhoven nam het besluit om in het belang van alle partijen extra onderzoek te verrichten, ook Engelse specialisten keken daarbij mee.

Bruma is officieel nog eigendom van Chelsea. PSV heeft een akkoord bereikt met de Engelse club, maar als de Nederlandse verdediger uiteindelijk niet door de medische keuring komt gaat er een streep door de transfer en moet Bruma zich bij Chelsea melden. Dat is ook de reden dat Engelse specialisten meekeken bij de onderzoeken waarbij het functioneren van het hart van Bruma nader werd onderzocht.

Een extra check en het bestuderen en vergelijken van de resultaten, neemt enkele dagen tot een hele week in beslag, meldt het Algemeen Dagblad na bevestiging van onafhankelijke medici. Omdat de transfermarkt pas net officieel open is en pas begin september sluit, kan PSV de tijd nemen voor goed en grondig onderzoek. De Eindhovenaren moeten afwachten, donderdag werd wel de hoop uitgesproken dat Bruma zo snel mogelijk op het trainingsveld van PSV staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.