PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Feyenoord worden het meest concreet voor Bojan Krkic’

psv logoFeyenoord en PSV hebben hun interesse bij de Spanjaard Bojan Krkic bij zijn zaakwaarnemer bekend gemaakt. Dat zegt de belangenbehartiger woensdag tegen De Telegraaf.

Bojan wordt volgens Spaanse media behalve door Feyenoord en PSV ook door Ajax begeerd. De interesse van de Amsterdammers is volgens De Telegraaf echter het minst concreet. Ronald Koeman en Phillip Cocu zouden inmiddels zelfs telefonisch met de speler hebben gesproken.

De afgelopen twee seizoenen speelde Bojan in de Serie A bij AS Roma en AC Milan, maar daar kwam hij moeilijk uit de verf. Omdat hij bij Barcelona weinig speeltijd zal krijgen, richt de aanvaller zich op een nieuwe huurperiode. Vanuit Spanje is Real Betis het meest concreet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.