PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘ADO Den Haag meldt zich bij PSV voor Timothy Derijck’

psv logoADO Den Haag heeft zich dinsdag officieel gemeld bij PSV om te praten over Timothy Derijck. Dat schrijft het Algemeen Dagblad woensdag. De Hagenezen zouden de Belgische verdediger graag over willen nemen, maar hebben financieel gezien beperkte mogelijkheden.

De club van trainer Maurice Steijn zou Derijck dan ook graag op huurbasis aan willen trekken, maar PSV zet vooralsnog in op een definitief vertrek van de voormalig Feyenoorder. Voor ADO is het betalen van een afkoopsom én het salaris van Derijck niet te betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.