PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord, PSV, Vitesse en Twente azen op Assaidi’

psv logoOussama Assaidi zal na één seizoen mogelijk terug kunnen keren naar de Nederlandse Eredivisie. De aanvaller, die nog niet wist te slagen bij Liverpool, staat namelijk in de belangstelling van een viertal clubs.

Volgens Voetbal International zouden namelijk PSV, Vitesse, FC Twente en Feyenoord op de Marokkaanse aanvaller azen. Hiervan is laatstgenoemde club naar verluidt het meest concreet. Feyenoord wil komende zomer namelijk een extra buitenspeler aantrekken en hoopt hierbij de oud-speler van SC Heerenveen te huren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.