PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Benanderd PSV staat open voor rijke investeerders’

psv logoPSV overweegt in de toekomst gebruik te gaan maken van rijke investeerders uit bijvoorbeeld Rusland of het Midden-Oosten. De externe financiers kunnen onder meer spelerstransfers mogelijk maken.

De Eindhovenaren worden door verschillende partijen benaderd en denken er zelfs aan om enkele investeerders al te gebruiken voor de financiering van de transfer van Adam Maher. Dat zegt algemeen directeur Tiny Sanders dinsdag in het Eindhovens Dagblad.

“De wereld verandert en ook voetbalclubs moeten daarvoor open staan”, zegt hij. “Wij worden regelmatig benaderd door kapitaalkrachtige partijen, bijvoorbeeld gefinancierd via Rusland en het Midden-Oosten. Je moet daar een keus in maken, PSV heeft besloten zich daarvoor open te stellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.