‘Ajax en PSV strijden om Bojan Krkic’

psv logoBojan Krkic zou volgens Mundo Deportivo in de belangstelling staan van Ajax en PSV. De nog altijd jonge aanvaller brak bij FC Barcelona niet door en werd de afgelopen jaren telkens verhuurd. Ajax is op zijn beurt nog op zoek naar een aanvaller op rechts en Frank de Boer heeft contacten in Spanje.

Bojan (22) speelde de afgelopen seizoenen voor AS Roma en AC Milan, maar in Italië kon hij zijn belofte nog steeds niet volledig inlossen. Een terugkeer naar Barcelona lijkt geen optie nu de Spanjaarden zich hebben versterkt met Neymar en verder beschikken over Tello, Messi en Pedro. Andere Spaanse clubs toonden interesse, maar Mundo Deportivo claimt dat Real Sociedad en Betis Sevilla nul op het rekest kregen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.