PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Otman Bakkal in belangstelling van Eredivisieclub’

psv logoOtman Bakkal heeft niet te klagen over belangstelling. De middenvelder van Dinamo Moskou, die onlangs aangaf als voetballer niet gelukkig te zijn in Rusland, zou de interesse gewekt hebben van een groot aantal clubs.

Volgens het Russische Izvestia heeft Bakkal de interesse gewekt van meerdere clubs. Onder andere een terugkeer naar Nederland behoort tot de mogelijkheden van de voormalig speler van PSV en Feyenoord. Een niet nadergenoemde Nederlandse club is namelijk geïnteresseerd in de in Eindhoven geboren speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.