PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zich verder versterken met Viergever en Arias’

psv logoHet vertrek van Erik Pieters betekent dat PSV op zoek zal gaan naar een extra verdediger. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn Nick Viergever en Santiago Arias de belangrijkste gegadigden.

Viergever wil en mag vertrekken bij AZ. De Oranje-international heeft als groot voordeel dat hij centraal in de verdediging, als linksback en als controlerende middenvelder uit de voeten kan. Op die manier kan PSV meerdere posities versterken terwijl het slechts één speler aantrekt.

Ook Arias is weer in beeld. De rechtsback komt al twee seizoenen nauwelijks in actie bij Sporting Portugal, maar PSV ziet hem nog altijd als een groot talent. In januari bleek de Colombiaanse jeugdinternational financieel onhaalbaar, maar mogelijk is dat nu veranderd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.