PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: Erik Pieters voor 3,5 miljoen euro naar Stoke City

psv logoErik Pieters verlaat PSV en gaat aan de slag in de Premier League. De verdediger vertrekt naar Stoke City, waar hij zijn handtekening zette onder een vierjarige verbintenis. Pieters bevestigde de overgang vrijdagavond via Twitter.

De 24-jarige Pieters werd al enige tijd in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven. PSV ontvangt naar verluidt een 3,5 miljoen euro voor de achterhoedespeler, die sinds 2008 actief was bij de Brabantse formatie. Afgelopen seizoen kwam Pieters mede door blessureleed niet verder dan twee competitiewedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.