PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om PEC Zwolle-goalie’

psv logoPEC Zwolle-doelman Diederik Boer zou deze zomer nog wel eens een transfer kunnen maken. De 32-jarige doelman staat namelijk in de belangstelling van Ajax en PSV. Dit heeft de technisch directeur van Zwolle, Gerard Nijkamp, laten weten.

“Boer staat in de belangstelling van zowel Ajax als PSV en dat zijn ook de enige twee clubs waar hij interesse in heeft als het concreet wordt”, aldus Nijkamp in gesprek met Voetbal International. “We hebben er met de komst van de ervaren Kevin Begois (overgekomen van FC Den Bosch, red.) al goed op geanticipeerd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.