PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en Norwich City akkoord over Ola Toivonen, keuze is nu aan hem

psv logoOla Toivonen kan zijn loopbaan vervolgen in de Premier League. De aanvallend ingestelde middenvelder kan een contract tekenen bij Norwich City. PSV heeft al een akkoord bereikt met de Engelse club. “Het is nu aan Ola”, zegt technisch manager Marcel Brands.

In Zweden gaat het verhaal dat PSV bijna zes miljoen euro krijgt voor Toivonen. “Wij gaan nooit in op genoemde bedragen, maar we hebben een akkoord met Norwich City over Ola. Nu is het helemaal aan hem om te beslissen of hij de overstap wil maken”, zegt Brands in gesprek met Sportbladet.

Toivonen krijgt nog even de tijd om na te denken over zijn toekomst. “We beginnen maandag met trainen. Ola heeft tot woensdag vrij. Als er dan nog geen duidelijkheid is rondom Norwich, dan verwacht ik hem gewoon hier.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.