PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV verrast met aantrekken van Florian Jozefzoon

psv logoPSV heeft zich vlak voor het weekeinde versterkt met Jeffrey Bruma en Florian Jozefzoon. Dat meldt de club op het digitale thuis. De transfer van RKC’er Jozefzoon kwam voor velen uit de lucht vallen.

Bruma komt over van Chelsea. Over de transfersom doet PSV geen uitspraken, maar hij kost de Eindhovenaren naar verluidt zo’n drie miljoen euro. Er zijn echter wel afspraken met Chelsea gemaakt over een mogelijke terugkoop, zo meldt PSV. Bruma tekent in Eindhoven een vierjarig contract en sluit maandag aan bij de eerste training, mocht hij de medische keuring goed doorstaan.

De Brabantse club plukt tevens Jozefzoon weg bij provinciegenoot RKC Waalwijk. Hij tekent, na het goed afleggen van de medische keuring, een driejarig contract met een optie voor nog een seizoen. De buitenspeler zal zich een week later in Eindhoven melden, op maandag 8 juli, aangezien hij nog in actie is gekomen op het EK onder de 21 jaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.