PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij Liverpool voor Oussama Assaidi’

psv logoPSV blijft bijzonder actief op de transfermarkt. De Eindhovenaren zagen Jeremain Lens (Dinamo Kiev) en Dries Mertens (Napoli) voor de nodige miljoenen euro’s vertrekken en hopen ook een vleugelaanvaller binnen te halen: volgens de Daily Mirror staat Oussama Assaidi op het verlanglijstje. De Marokkaans international is vorig seizoen niet doorgebroken bij Liverpool en kan zich bij PSV weer in de kijker spelen.

Als het aan PSV ligt, gaat het niet om een definitieve overname; de runner-up van de Eredivisie hoopt Assaidi te huren. Liverpool ziet de 24-jarige aanvaller echter liever permanent vertrekken. Een jaar geleden werd de buitenspeler voor een kleine drie miljoen euro binnengehaald, maar in de Premier League mocht Assaidi slechts viermaal invallen. Om (een deel van) de transfersom terug te krijgen, hoopt Liverpool naar verluidt op een verkoop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.