‘PSV informeerde ook naar Karim Rekik’

psv logoPSV is druk bezig met het samenstellen van de selectie voor het nieuwe seizoen. Het zag al diverse belangrijke spelers vertrekken, maar verwelkomt ook nieuwe namen. Met Jeffrey Bruma werd reeds een akkoord bereikt, maar eerder deden de Eindhovenaren ook al een poging bij een andere verdediger: Karim Rekik.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Marcel Brands, technisch directeur van PSV, een telefoontje gepleegd naar Engeland. Daar bleef het echter bij, want al snel werd duidelijk dat de 18-jarige mandekker van Manchester City niet naar Nederland zou terugkeren. Twee jaar geleden verliet hij de jeugdopleiding van Feyenoord om het overzees te proberen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer