PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt spoedig Adam Maher medisch te keuren’

psv logoPSV lijkt op korte termijn Adam Maher vast te leggen. Volgens het Eindhovens Dagblad zal hij komend weekeinde al een medische keuring ondergaan in de Lichtstad. Ook Ajax deed de afgelopen weken pogingen om de 19-jarige spelmaker binnen te halen, maar zonder succes.

Maher staat momenteel nog bij AZ op de loonlijst, maar daar komt binnen afzienbare tijd verandering in. PSV zou acht miljoen euro betalen voor de aanvallende middenvelder, die in 2011 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Sindsdien ontwikkelde hij zich snel en het afgelopen seizoen beleefde hij zijn definitieve doorbraak. Bondscoach Louis van Gaal gunde hem zelfs al vier maal speelminuten in het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.