PSV-fan ontdekt fouten op bierblikken 100-jarig bestaan

psv logoSpeciaal voor het jubileumjaar heeft PSV met bierbrouwer Bavaria zes unieke bierblikken ontworpen. Elk van deze blikken is geïnspireerd op een succesvol of bijzonder elftal uit de historie van de Eindhovense club. Één blik bevat echter een fout; de selectiefoto van het seizoen 1999-2000 blijkt niet het team van dat seizoen.

Supporter Stijn Schülein ontdekte de fout. “Ik was eerst ook in de veronderstelling dat de foto correct was, maar bij het doornemen van de PSV EHV zag ik de betreffende foto in kleur. Iets zei me, bij het zien van de witte sokken, dat het niet klopte”, merkt Schülein op tegen PSV Clubwatcher. Hij had gelijk. Sponsor Nike had voor het seizoen 1999-2000 besloten de sokken van twee zwarte horizontale lijnen te voorzien met swoosh ertussen.

Schülein onderzocht de foto verder, waarna hij het helemaal zeker wist. “Zowel Theo Lucius als Robert Fuchs zijn te zien op het blik van seizoen 1999/ 2000, maar beiden kwamen dat seizoen niet in actie voor PSV. Lucius werd zelfs aan het begin van het seizen al verhuurd aan FC Utrecht en Fuchs vertrok later naar De Graafschap.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer