PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters mag van PSV met Stoke City praten

psv logoPSV heeft Erik Pieters toestemming gegeven om te gaan praten met het Engelse Stoke City, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De club uit de Premier League heeft al geruime tijd belangstelling in de linkspoot en lijkt nu concreet te zijn geworden.

De 24-jarige Pieters heeft in Eindhoven nog een contract tot volgend jaar zomer. Pieters zal deze zomer dan ook moeten verlengen of anders is er maar een optie: vertrekken. Nu Stoke City uit de Premier League belangstelling heeft gekregen maakt het die keuze voor Pieters een stuk makkelijker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.