Patrick Paauwe en Pascal Jansen worden jeugdtrainer bij PSV

psv logoOud-Feyenoorder Patrick Paauwe en voormalig Sparta-assistent Pascal Jansen zijn komend seizoen jeugdtrainer bij PSV Eindhoven. De 37-jarige Paauwe wordt coach van de E-jeugd. Jansen wordt de trainer van de A1.

Patrick Paauwe begon zijn voetbalcarrière bij PSV, maar via Fortuna Sittard en De Graafschap belandde hij bij Feyenoord. Met de Rotterdamse club werd hij in 1999 landskampioen en pakte hij in 2002 de UEFA Cup. In 2011 sloot hij zijn profcarrière af bij VVV-Venlo.

Pascal Jansen werd in april ontslagen bij Sparta. Jansen was de assistent van Michel Vonk en moest na de nederlaag tegen FC Emmen, op 1 april, vertrekken. Jansen was eerder hoofd opleidingen bij Sparta en Vitesse.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer