PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dries Mertens voor vijf jaar naar Napoli, transfersom 9,5 miljoen euro’

psv logoDe transfer van Dries Mertens naar Napoli lijkt in een vergevorderd stadium te zitten. Voetbal International meldt dat de Belg van PSV zaterdag afreist naar het Italiaanse Napels om een medische keuring te ondergaan.

Vrijdag zijn Napoli en Mertens een contract overeengekomen. Het gaat om een vijfjarig contract. Napoli heeft inmiddels ook contact gelegd met Marcel Brands, technisch directeur van PSV. Een akkoord over een transfersom is er echter nog niet, liet Brands weten. De uiteindelijke transfersom die verwacht wordt, zou liggen omstreeks negen à tien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.