PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AZ ontvangt hoog bod van PSV op Adam Maher’

psv logoAZ bevestigt dat het een bod van PSV op Adam Maher heeft ontvangen. De clubleiding bekijkt op dit moment of dat bod hoog genoeg is om de onderhandelingen over een transfer te starten.

Dat legt algemeen directeur Toon Gerbrands donderdag uit in het Algemeen Dagblad. De Eindhovenaren verkochten eerder deze week Jeremain Lens aan Dinamo Kiev en hebben daardoor financiële armruimte om in actie te komen. Woensdag meldde Marcel Brands zich namens PSV bij AZ.

Volgens AZ is het bod dat PSV heeft gedaan dermate hoog dat er serieus naar gekeken wordt. “Wij hebben altijd gezegd dat wij eerst een officieel bod op papier willen hebben en dat we daarna pas willen praten over een transfer. Dat bod is vandaag (woensdag, red.) bij ons binnengekomen”, aldus Gerbrands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.