PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verwacht snel akkoord met Chelsea, willen 3,5 miljoen hebben voor Bruma’

psv logoPSV verwacht snel tot een akkoord te komen met Chelsea over de transfer van Jeffrey Bruma. De verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de club uit Eindhoven, die volgens De Telegraaf 3,5 miljoen euro neer moet tellen voor de defensieve versterking.

Phillip Cocu, de nieuwe trainer van PSV, ziet in Bruma de ideale versterking voor de achterhoede van de Brabantse club. Bij Chelsea wist de jongeling niet echt door te breken, terwijl hij in twee seizoenen op huurbasis bij HSV ook niet onomstreden was. De clubleiding van PSV heeft echter een enorm vertrouwen in de kwaliteiten van Bruma en verwacht dat hij in de Eredivisie een absolute meerwaarde zal zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.