PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich voor Adam Maher, Ajax ziet van hem af’

psv logoMet de transfer van Jeremain Lens van PSV naar Dinamo Kiev kan ook de transfermarkt in Nederland echt op gang komen. De Eindhovenaren ontvangen naar verluidt negen miljoen euro voor de aanvaller, met dat geld gaat op jacht naar verdediger Jeffrey Bruma én middenvelder Adam Maher.

PSV heeft dinsdag contact opgenomen met AZ over een mogelijke transfer van Maher. “Marcel Brands (technisch manager van PSV, red.) heeft me telefonisch op de hoogte gesteld van de interesse”, zegt Earnest Stewart, technisch directeur van AZ, in gesprek met De Telegraaf.

Maher heeft volgens de ochtendkrant een lichte voorkeur voor Ajax, dat inmiddels ook al lange tijd in verband wordt gebracht met het talent. De Amsterdammers zien in de jongeling de ideale opvolger van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Christian Eriksen. De regerend landskampioen is volgens de ochtendkrant echter afgehaakt. De vraagprijs is te hoog, bovendien rekent men voorzichtig op een langer verblijf van Siem de Jong.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.